Partner voor de Verspaning, Machinebouw en Hydrauliek:

  • Breed en diep pakket engineering steel

  • Rondstaf zagen tot 1300 mm

  • Expert in certificering en traceability

Meer informatie

Waarom ruim 1.200 klanten voor ons kiezen...

Certificering en traceability - DNV approved

We ondersteunen onze klanten volledig met de traceerbaarheid van onze materialen door het productieproces. We zijn bekend met de eisen van onze klanten en welke leveranciers hieraan voldoen. Met een aparte certificaat- en keurafdeling verzorgen we de volledige traceerbaarheid van de materialen, maar ook het overstempelen en opwaarderen van materiaal.

Wereldwijd netwerk

Binnen het wereldwijde thyssenkrupp delen we materialen, productiecapaciteit, software, ideeën voor oplossingen, bewerkingsmogelijkheden, maar vooral kennis. Met behulp van dit netwerk kunnen we bijna elk verzoek van onze klanten inwilligen. Hoe complex ze ook zijn.

Meer informatie

Veel bewerkingsmogelijkheden

Als servicegroothandel zijn we gewend om verregaande bewerkingen toe te voegen aan ons materiaal. Van het zagen van rondstaf (tot zelfs 1300 mm rond) tot een oppervlaktebehandeling en diepgatboren. Sommige bewerkingen doen we intern. Anderen samen met, met zorg geselecteerde, externe bewerkers. Zo besparen onze klanten kostbare productietijd.

Meer informatie

Kennis

Met onze kennis van producten, van het productieproces, van onze klanten, van de toepassingen van materialen en van de productie van onze klanten kunnen we passende oplossingen bieden voor onze klanten. Onze specialisten zijn getraind om te denken in oplossingen voor onze klanten. En daar waarderen onze klanten ons ook op.

Ga naar ons kenniscentrum

Partner

Veel klanten in de verspaning en machinebouw zien ons als een partner, een loyale leverancier voor de lange termijn. Waar ze op kunnen bouwen en die ze kunnen vertrouwen in goede en slechte tijden. Partnership komt van twee kanten, maar ons uitgangspunt is, bij elke relatie die we hebben of we die we aangaan, om lang samen te kunnen werken en samen mooie dingen te verwezenlijken.

Flexibiliteit en persoonlijk contact

Onze adviseurs zijn benaderbaar. We geloven in een aanpak waarbij je als klant één contactpersoon hebt die alles van de klant weet. De adviseur kent de uitdagingen en de wensen van de klant en behartigt deze in de hele supply chain. We gaan erg ver in hetgeen we doen voor onze klanten.