You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Carriere en vacatures bij thyssenkrupp

Werken bij thyssenkrupp Materials Nederland

Denken in oplossingen in een veranderende organisatie

Als één van de meest vooraanstaande groothandelaars in Staal, RVS en aluminium in Nederland werken wij dagelijks aan oplossingen voor onze klanten. De klant wil met díe activiteiten bezig zijn waar hij goed in is en waar hij concurrentievoordeel mee kan behalen. Het is onze taak in de keten om ervoor te zorgen dat die klant zich daar volledig op kan concentreren. De levering, verpakking, labelling, afhandeling van materialen moet vlekkeloos verlopen en daar moet de klant voor 100% op kunnen vertrouwen. Dat is onze missie en daar werken we met 220 mensen in Nederland hard aan. Wereldwijd zelfs met 106.000 medewerkers.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuw personeel. Mensen met ervaring, maar ook jongeren die net van school komen of zelfs stagiaires. Binnen thyssenkrupp zijn er veel mogelijkheden en veel kansen. Het is aan jou om die kansen in te vullen.

Overzicht van vacatures

"Ik vind het een uitdaging om met mijn collega's oplossingen te bedenken voor onze klanten waarmee we het werk van onze klanten makkelijker maken"

één van de 220 medewerkers

Waarom zou je bij thyssenkrupp moeten gaan werken?

Wij zijn thyssenkrupp
  • thyssenkrupp is een wereldwijd concern waar je veel kan leren, waar je jezelf kan ontwikkelen en waar je veel ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.
  • je werkt met leuke collega's die je zullen helpen met het inwerken.
  • je werkt in een veiligheidsbewuste omgeving waarbij we elkaar aanspreken op gevaarlijke situaties.
  • er worden diverse activiteiten voor de medewerkers georganiseerd.
  • er zijn goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

"thyssenkrupp is een mooi bedrijf met enorm veel potentie. Er is veel te leren en ik krijg kansen om mezelf te ontwikkelen"

één van de 220 medewerkers

Creatieve verbeteraars gezocht.

Wil je ook onderdeel uitmaken van een uniek concern met 160.000 collega's wereldwijd?

106.000 collega's

Wil je ook onderdeel uitmaken van een uniek concern met 106.000 collega's wereldwijd?

LinkedIn vacatures wereldwijd