Meer dan een groothandelaar

We stoppen niet bij het leveren van enkel (bewerkt) materiaal. We zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen die onze klanten hebben. We zorgen voor manieren waardoor de klant makkelijker zijn werk kan doen. En uiteraard horen daar ook bewerkingen bij. Maar zelfs ook complete halffabrikaten. En ook zaken als kitverpakking, leveringen op locatie, EDI koppelingen, VMI en nog veel meer.
C&B Zwijndrecht

Prijsopgaaf

Wil je ervaren waarom 1.200 kopende klanten ons waarderen met gemiddeld een 8.3? We zullen jouw aanvraag in behandeling nemen en je zo spoedig mogelijk laten weten wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Eén van de meest vooraanstaande groothandelaars in staal, RVS en aluminium.

Maak kennis met ons en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

thyssenkrupp Materials Nederland BV

Welkom bij Dé servicegroothandelaar voor de metaalverwerkende industrie in Nederland. Wij zijn jouw partner voor basismaterialen in staal, RVS en aluminium én voor al jouw supply-chain oplossingen.

Meer ontdekken

Ons uitgebreide assortiment Staal, RVS en Aluminium

Staal

RVS

Aluminium

Hydrauliek (staal en RVS)

High alloys

Gereedschapstaal

Kenniscentrum

Inkijk in het productieproces van aluminium en RVS

Waar komen aluminium en RVS vandaan en hoe worden het afgewerkte producten voor uw metaalprojecten? Ontdek in dit artikel de verschillende stappen van het productieproces van aluminium en RVS.

Continue ontwikkeling van het personeel voor plezierig en efficiënter werken

Eén van onze interne doelstellingen is dat medewerkers met plezier bij ons werken. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke ontwikkeling hier een belangrijke bijdrage aan levert. Niet alleen het werkplezier wordt vergroot, maar ook de kennis zodat we beter in staat zijn om onze klanten te helpen en adviseren. En in sommige gevallen helpt het ons bedrijf om efficiënter te werken. Door de dingen die we doen, slimmer te doen, kunnen we sneller inspelen op de behoeften van onze klanten en op veranderingen in de markt.

Nu uit voorraad leverbaar: Gereedschapsstaal

Sinds begin 2023 hebben we uitgebreide mogelijkheden voor het leveren van standaard en bewerkt gereedschapsstaal. Eea uit onze eigen magazijnen in Zwijndrecht.

De grootste uitdagingen in de verspanende industrie

In maart 2023 publiceerde ABN-AMRO in samenwerking met NEVAT en FPT Vimag het artikel "Consolidatie in de metaalbewerking". Hierbij een korte samenvatting met de grootste uitdagingen in de verspaning.

ChatGPT en het gebruik hiervan in de B2B sector

ChatGPT ligt momenteel op ieders lippen, niet alleen in de particuliere sector. En terecht! Want als AI-ondersteund systeem kan ChatGPT ook in B2B sales op verschillende manieren helpen.

De input van onze klanten is waardevol

Eind 2022 hebben we onze klanten uitgebreid bevraagd over de tevredenheid en waar wij als servicegroothandelaar in zouden moeten verbeteren. Continue verbetering van de dienstverlening is cruciaal om de klanten te helpen bij haar productieproces. We vinden het belangrijk dat wij onze klanten helpen bij het efficiënter inrichten van het productieproces. Of dat nu is met digitalisatie of met een constante kwaliteit. Of bijvoorbeeld door het leveren van halffabrikaten. Onze ambitie blijft hetzelfde.

Veelgestelde vragen over EDI

EDI is een veelgehoord onderwerp in de metaalverwerkende industrie. ERP leveranciers promoten het gebruik van EDI volop. Maar wat is EDI nu? En wat kan het mij bieden? Wat is er voor nodig? Op veel vragen kun je in dit artikel de antwoorden vinden.

Wanneer morgen anders zal zijn dan vandaag

Drie trends veranderen onze toekomst - en bieden ons potentieel om te groeien

Individuele en automatische berichtenuitwisseling met behulp van EDI

Duurzaam, efficiënt en flexibel: Met behulp van EDI worden papieren processen vervangen door digitale processen. EDI staat voor Electronic Data Interchange en maakt de overdracht van bedrijfsdocumenten tussen twee bedrijven mogelijk.