e-Business

EDI, SCSN, portals, QR codes, webshops, etc. Bekijk wat wij doen om uw werk makkelijker te maken.

  • Home
  • Digitalisatie en e-Business

Digitalisatie en e-Business

Onze digitale oplossingen

EDI via SCSN

Is jouw ERP pakket aangesloten bij het SCSN netwerk? Dan is een koppeling met een paar drukken op de knop te realiseren. Berichten als orders, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen kunnen digitaal worden uitgewisseld.

Meer informatie

EDI Maatwerk oplossing

We hebben diverse maatwerk koppelingen. Sommige via EDIFACT middels idocs. Maar we kunnen ook maatwerk oplossingen realiseren obv de functionaliteiten van jouw ERP systeem.

Meer informatie

EDI met leveranciers

Ook kunnen we het aankoopproces met levernaciers digitaliseren. Diverse protocollen en berichten zijn mogelijk met ons SAP syteem.

Meer informatie

SAP Ariba

Middels platforms als SAP Ariba kunnen we diverse berichten digitaal uitwsselen met jouw ERP systeem. Denk aan orders, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen.

Meer informatie

QR codes op pakbonnen en labels (EasyEntry QR)

Voor diverse klanten printen we slimme QR codes op pakbonnen en/of labels. In deze slimme QR codes zitten diverse handelingen ingebakken die onze klanten normaal moeten doen om producten ingeboekt te krijgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

ETIM productdata

We kunnen de productdata van een gedeelte van ons assortiment op diverse manieren aanleveren aan onze klanten. Denk aan PAB 2.0, PAB 2.03, Salesbouw, DICO/INSBOU003, DIC/INSBOU004, Sales005. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Productdata op 2BA en Artikelbeheer

Een gedeelte van ons assortiment wordt gepubliceerd op 2BA en Artikelbeheer. Met een koppeling met deze datapools kun je eenvoudig en snel de nodige productdata importeren in je eigen ERP systeem.

API's en Webservices

Het is mogelijk om prijsinormatie en beschikbaarheidsinformatie via API's en of webservices over te dragen naar jouw ERP pakket.

Digitale E-facturatie via PEPPOL

We kunnen facturen aanleveren via PEPPOL zodat de facturen automatisch ingelezen kunnen worden in het ERP systeem van jou.