Uw partner in piping:

  • Compleet assortiment in staal én RVS

  • Verregaande bewerkingen en prefab mogelijkheden

  • Uitgebreide kennis

Meer informatie

Waarom ruim 1.200 klanten voor ons kiezen...

Digitale oplossingen

Met diverse digitale oplossingen maken we het werk voor klanten in de installatiebranche makkelijker. Met onder andere EDI, een volledig assortiment op 2BA, met QR codes voor automatisch inboeken van materiaal zorgen we ervoor dat het hele aankoopproces efficienter gemaakt wordt. Met de digitale oplossingen voor de Installatiebranche kunnen besparen onze klanten tijd en wordt de kans op fouten verkleind.

Meer informatie

Duurzaamheid

We snappen dat een volledig duurzame supply chain steeds vaker een beslisfactor is bij grote (aanbestedings-)contracten. Wij dragen onze bijdrage hieraan door onze 13.000 zonnepanelen, door inkopen groene stroom, door volledige LED verlichting op kantoren en in magazijnen en door onze drastische reductie van CO2 middels elektrisch verwarmen. Deze inspanningen worden keer op keer beloond met een ISO14001 certificaat.

Meer informatie

Eigen fabrieken en service centra

Met onze eigen fabrieken zijn we in staat om het juiste basismateriaal te leveren. We zijn bekend met de eisen van onze klanten en kunnen dit verwezenlijken bij onze fabrieken en Service Centra. We kennen het belang van een constante kwaliteit en met ons assortiment kunnen we hier goed op inspelen.

Meer informatie over de thyssenkrupp organisatie

Wereldwijd netwerk

Binnen het wereldwijde thyssenkrupp delen we materialen, productiecapaciteit, software, ideeën voor oplossingen, bewerkingsmogelijkheden, maar vooral kennis. Met behulp van dit netwerk kunnen we bijna elk verzoek van onze klanten inwilligen. Hoe complex ze ook zijn.

Meer informatie

Kennis

Met onze kennis van producten, van het productieproces, van onze klanten, van de toepassingen van materialen en van de productie van onze klanten kunnen we passende oplossingen bieden voor onze klanten. Onze adviseurs zijn getraind om te denken in oplossingen voor onze klanten. En daar waarderen onze klanten ons ook op.

Ga naar ons kenniscentrum

Partner

Veel klanten in de plaatverwerkende industrie zien ons als een partner, een loyale leverancier voor de lange termijn. Waar ze op kunnen bouwen en die ze kunnen vertrouwen in goede en slechte tijden. Partnership komt van twee kanten, maar ons uitgangspunt is, bij elke relatie die we hebben of we die we aangaan, om lang samen te kunnen werken en samen mooie dingen te verwezenlijken.

Flexibiliteit en persoonlijk contact

Onze adviseurs zijn benaderbaar. We geloven in een aanpak waarbij je als klant één contactpersoon hebt die alles van de klant weet. De adviseur kent de uitdagingen en de wensen van de klant en behartigt deze in de hele supply chain. We gaan erg ver in hetgeen we doen voor onze klanten.