Plaatverwerkende industrie

Breed en diep assortiment, digitalisatieoplossingen, eigen fabrieken en service centra, groot thyssenkrupp netwerk

Het brede assortiment stalen, RVS en aluminium platen is thyssenkrupp voor de plaatverwerkende industrie een perfecte partner. Met eigen fabrieken en service centra kunnen we altijd een passende oplossingen bieden voor onze klanten.

Met diverse digital tools kunnen we het aankoopproces voor de klanten verder automatiseren en optimaliseren.

Meer informatie

Constructie

Hoogwaardiger materiaal voor lichter construeren, BIM, constante kwaliteit, voorbewerken, kennis, groot netwerk

Met ons uitgebreide assortiment balken, profielen, staf, constructiebuizen en strip in S235 én in veel gevallen in S355 hebben we een passend assortiment voor de gehele constructiebranche.

Met onze in-house bewerkingsmogelijkheden als stralen, menien, afkorten kunnen we ervoor dat onze klanten tijd besparen met het productieproces. Voor veel van onze klanten voegen wij ook meerdere, soms zelfs meervoudige, externe bewerkingen toe aan het materiaal voordat het bij de klant geleverd wordt.

Onze kennis van de producten, van de lopende projecten, van de voorschriften vanuit de overheid en van de hele Supply Chain zijn wij voor veel klanten in de constructiebranche de meest belangrijke leverancier.

Verspaning en Machinebouw

Homogene kwaliteit, traceerbaarheid, certificering, voorbewerkingen

Ons brede assortiment hoogwaardige producten, onze uitgebreide bewerkingsmogelijkheden, onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat we een ideale partner zijn voor bedrijven in de verspaning en machinebouw. We begrijpen de uitdagingen om de productie draaiende te houden en we hebben een assortiment dat hier perfect bij past.

Meer informatie

Installatie en Sprinkler

Uitgekiend assortiment staal, rvs en kunststof, 2BA oplossingen, kennis, BIM

Als één van de weinige groothandelaars bieden we een compleet assortiment stalen, RVS én kunststof leidingsystemen (buizen en componenten). We kennen de markt door onze jarenlange ervaring hierin en we bieden oplossingen die het werk voor onze installatieklanten makkelijker maken.

Meer informatie