You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.
Als werkgever vinden wij het belangrijk dat medewerkers worden uitgedaagd om zichzelf te ontplooien door professionele vrijheid te bieden in een vertrouwde omgeving. Daarbij wordt gekeken naar jouw persoonlijke vaardigheden. Het uitgangspunt is dat jij met plezier naar je werk gaat! Je bent een belangrijke schakel in onze keten, waardoor we tot mooie initiatieven kunnen komen.
In dit personeelshandboek vind je informatie over richtlijnen, voorschriften en arbeidsvoorwaardelijke regelingen binnen thyssenkrupp Materials Nederland B.V. (tk M-NL). Dit personeelshandboek is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en afgestemd met de ondernemingsraad (OR). Wij verwachten dan ook dat een ieder zich aan de regels en voorschriften houdt. Voor suggesties, ideeën en voorstellen staan wij uiteraard altijd open.
Deze uitgave van het personeelshandboek is van kracht vanaf 1 juli 2024. (Wijzigingen in) wet- en regelgeving prevaleren te allen tijde boven het personeelshandboek. Mochten er wijzigingen plaatsvinden in het personeelshandboek, dan is de meest recente versie altijd leidend. De meest recente versie kun je te allen tijde terugvinden op We.Net. Je kunt deze ook opvragen bij de HR-afdeling (mail naar hr.mx.nl@thyssenkrupp-materials.com).
In deze gids wordt standaard uitgegaan van een voltijds dienstverband. Conform cao is dit een 38-urige werkweek. Bij tk M-NL bestaat een voltijd werkweek echter uit 40 uur. Hierdoor werkt u twee uur meer. Deze uren worden omgezet in Roostervrije uren. Deze opbouw is gemaximeerd op 96 uur per jaar.
Bij deeltijdwerken zijn de arbeidsvoorwaardelijke regelingen naar rato van toepassing, afhankelijk van het deeltijdpercentage.
tk M-NL wil een werkgever zijn waar mensen graag, veilig en gezond kunnen werken. Zij wil dit realiseren door de medewerkers een marktconforme beloning te bieden, goede en regelmatige communicatie met de medewerkers te onderhouden en werkoverleg binnen alle afdelingen.
Als je vragen hebt, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de afdeling HRM. Bij voorkeur via mail: hr.mx.nl@thyssenkrupp-materials.com. Of loop eens binnen op ons kantoor in Veghel, 2e verdieping.
thyssenkrupp Materials Nederland B.V. bestaat uit drie divisies:
1. Metals
Ons uitgebreide productassortiment omvat materialen van staal, roestvrij staal en non-ferrometalen alsmede diverse serviceproducten op het gebied van supply chain management. Wij bieden een breed assortiment platte producten, rondstaf, profielen en buizen en geven competent technisch advies. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid aanbod van maatwerkoplossingen en technische innovaties, die wij samenvatten onder "Materials as a Service".
Wij geven vorm aan de weg naar een echt duurzame materialen- en dienstenonderneming in de productie, verwerking, verkoop, opslag en natuurlijk de logistiek.
Metals heeft vijf locaties in Nederland, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Veghel.
2. Plastics / ISPA
thyssenkrupp Plastics Nederland levert een ruim assortiment kunststof halffabricaten en toebehoren voor diverse toepassingen in de industrie- reclame- en bouwsector. Wij zijn een officiële verdeler van sterke merken en producten en bieden totaaloplossingen voor elk project in de bouw, reclame of industrie. Ook voor een uitgebreide service waaronder vele bewerkings- en cut-to-size kunt u bij ons terecht. Het hoofdkantoor van Plastics zit in Roosendaal. Daarnaast zijn er nog vier ISPA vestigingen in Nederland.
3. Aerospace
thyssenkrupp Aerospace is expert in lucht- en ruimtevaartmaterialen in de industrie. Met een netwerk van 40 locaties in meer dan 20 landen leveren we materialen en supply chain-diensten aan meer dan 3.500 klanten, waaronder 's werelds grootste lucht- en ruimtevaartfabrikanten en hun leveranciers. In Nederland is Aerospace gevestigd in Venlo.
Wij bieden supply chain management en een breed scala aan supply chain- en productiediensten. Deze omvatten inkoop van grondstoffen, opslag, precisieverwerking, logistiek van derden en just-in-time levering.
Onze value proposition
Wij helpen onze klanten door het aanbieden van een breed assortiment materialen, bewerkingen en innovatieve supply chain oplossingen. Onze verregaande marktkennis, ons internationale netwerk en onze gepassioneerde medewerkers maken van ons de betrouwbare, efficiënte en klantgerichte service partner.
Waarden
Wij willen onze klanten ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun core business en hiermee optimale processen behalen. thyssenkrupp biedt toegevoegde waarde door haar uitgebreide kennis en gepassioneerde medewerkers in te zetten. Wij staan garant voor: uitstekende performance, een goede prijs-kwaliteitverhouding, en duurzame klantrelaties.
Interne doelstelling
We willen het bedrijf zijn dat financieel stabiel is, wat een oog heeft voor het milieu, waar medewerkers veilig, gezond en met plezier werken.
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.
Per bedrijfstak wordt tussen werknemers- en werkgeversorganisaties een cao (collectieve arbeidsovereenkomst) afgesloten. Een cao is een regeling van arbeidsvoorwaarden die zowel werknemer als werkgever bij het aangaan van overeenkomsten met betrekking tot het verrichten van arbeid, in acht dienen te nemen. Dit houdt in dat in de arbeidsovereenkomst welke met de werknemer is aangegaan geen afspraken mogen voorkomen die in strijd zijn met de cao. Dit is wel toegestaan indien regelingen voor jou als werknemer positief afwijken van de cao.
De cao voor de Technische Groothandel is voor jou van toepassing. Klik hier om de cao te downloaden.
De arbeidsovereenkomst tussen tk M-NL en werknemer wordt schriftelijk aangegaan. Als (toekomstig) werknemer ontvang je hier een exemplaar van.
Een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wettelijk gezien mogen er in totaal drie contracten voor bepaalde tijd overeengekomen worden gedurende een periode van 36 maanden.
In de arbeidsovereenkomst zijn in ieder geval de volgende zaken opgenomen:
Naam en woonplaats van partijen;
Standplaats (plaats waar de werkzaamheden worden verricht);
Functie;
Datum indiensttreding;
Bij een overeenkomst voor bepaalde tijd: duur overeenkomst of einddatum;
Proeftijd;
Tussentijdse beëindiging;
Maandsalaris;
Arbeidsduur en werktijdenregeling;
Het aantal vakantie-uren;
Percentage opbouw vakantietoeslag;
Pensioendeelname;
Nevenwerkzaamheden;
Geheimhoudingsplicht;
Verplichtingen na einde dienstverband;
Eventueel concurrentiebeding.
In de arbeidsovereenkomst is ook opgenomen dat de bepalingen van de cao Technische Groothandel en het personeelshandboek van toepassing zijn, evenals toekomstige wijzigingen daarop.
Wijzigingen in de arbeidsovereenkomst worden te allen tijde schriftelijk bevestigd.
Voor een tijdelijke overeenkomst geldt een proeftijd van maximaal één maand, mits de looptijd van de overeenkomst langer dan zes maanden en korter dan twee jaar duurt. Voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (of een looptijd langer dan twee jaar) geldt een proeftijd van maximaal twee maanden. Wanneer er een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aan vooraf is gegaan, geldt er geen proeftijd.
Gedurende de proeftijd kan vanuit beide partijen, zonder inachtneming van de wettelijke opzegtermijn, dagelijks opgezegd worden.
Je kunt je arbeidsovereenkomst tussentijds opzeggen. Dit kan alleen schriftelijk bij je leidinggevende, met inachtneming van de wettelijke opzegtermijn. Het einde van de arbeidsovereenkomst dient samen te vallen met het einde van een maand.
Tijdens de eerste 104 weken (2 jaar) bij arbeidsongeschiktheid betalen wij je salaris door; het eerste jaar tegen 100% en het tweede jaar tegen 70%. Mocht je daarna nog arbeidsongeschikt zijn, dan volgt er een WIA-beoordeling vanuit het UWV. Afhankelijk van het percentage arbeidsongeschiktheid dat hieruit komt, ontvang je een WIA-uitkering van het UWV.
thyssenkrupp Materials Nederland vindt het belangrijk dat je goed verzekerd bent voor inkomensverlies in geval van arbeidsongeschiktheid. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met Centraal Beheer Achmea en geldt er een aanvullende WIA-hiaatverzekering.
Je neemt automatisch deel aan deel aan deze verzekering. Voor de goede orde vragen we toch van iedereen een ondertekend akkoord hiervoor. Dit formulier kun je terugvinden op de welkomstpagina onder het kopje ‘Invullen en retourneren naar afdeling HRM’.
Meer informatie over de arbeidsongeschiktheidsverzekering kun je vinden in de ‘brochure arbeidsongeschiktheidsverzekering’ op onze welkomstpagina of opvragen door een mail te sturen naar hr.mx.nl@thyssenkrupp-materials.com.
Zodra je in dienst komt bij tk M-NL, neem je verplicht deel aan onze pensioenregeling. Deze loopt via Aegon CaPPital en bestaat uit de volgende hoofdlijnen:
Deelname vanaf 15 jaar;
Beschikbare premieregeling;
Je betaalt een eigen bijdrage van 3,5% (dit wordt automatisch ingehouden op je loon);
Elke verhoging telt direct de volgende maand mee;
Het nabestaandenpensioen stijgt na ingang elk jaar met 2%;
Je hebt de mogelijkheid om Anw-hiaat pensioen mee te verzekeren (dit is niet stijgend);
Elke nieuwe medewerker krijgt een persoonlijk voorlichtingsgesprek over zijn/haar pensioenregeling. Hierbij moet je een keuze maken in de manier waarop je wil beleggen (veel of weinig risico). Ook dien je een formulier in te vullen waarop je aangeeft of je gebruikt wenst te maken van het Anw-hiaat pensioen (partnerpensioen).
Het volledige pensioenreglement kun je inzien op onze welkomstpagina of opvragen door een mail te sturen naar hr.mx.nl@thyssenkrupp-materials.com.
Bij tk M-NL kun je kiezen voor een extra partnerpensioen: het Anw-hiaatpensioen. Bij een Anw-hiaatpensioen krijgt je partner meer inkomen wanneer je komt te overlijden vóór je persoonlijke pensioendatum. De premie voor dit pensioen wordt maandelijks verrekend met je salaris.
Meer informatie over het Anw-hiaatpensioen kun je vinden in het pensioenreglement op onze welkomstpagina of opvragen door een mail te sturen naar hr.mx.nl@thyssenkrupp-materials.com.
Iedereen die bij tk M-NL komt werken krijgt een persoonlijk 8ID. Dit is een persoonlijk identificatienummer en bestaat uit 8 cijfers welke je (per mail) ontvangt bij indiensttreding. Voor diverse programma’s wordt je 8ID als gebruikersnaam gebruikt, waaronder ATPS en We.Net. Ook is je 8ID gekoppeld aan compliance trainingen (zie hoofdstuk 14.1 voor meer informatie over de compliance trainingen).
tk M-NL heeft een kwaliteit management systeem ISO9001. Hierin zijn onze processen, formulieren en werkinstructies beschreven. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de werkinstructies welke gelden voor de afdeling waar je komt te werken.
thyssenkrupp AG hanteert een beleid betreft veilig werken, de gezondheid van onze medewerkers en mensen welke onze locaties bezoeken. Als thyssenkrupp Materials Nederland conformeren wij ons aan dit beleid. Bij indiensttreding ontvangen medewerkers de algemene veiligheid- en gezondheid instructies.
Magazijnmedewerkers ontvangen diverse aanvullende veiligheid- en/of machine instructies. Alle magazijnmedewerkers in Veghel en Zwijndrecht ontvangen een bedrijfspaspoort. Hierin staan (veiligheids)instructies en werkzaamheden beschreven, die ingevuld dienen te worden aan de hand van de afdeling waar gewerkt wordt.
Tijdens SQDC-meetings worden maandelijks toolboxen aangeboden met verschillende onderwerpen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Iedere medewerker heeft het recht middels een stopkaart om een direct gevaarlijke werksituatie stil te leggen. Daarnaast is het gewenst en om onveilige situaties te melden bij jouw leidinggevende.
Ook is tk M-NL in het bezit van een milieu management systeem ISO14001. Hierin is beschreven hoe tk M-NL omgaat met milieuzaken met het beschermen van bodem, lucht, water en energie. tk M-NL heeft als doel om in 2030 voor scope 1 en 2 CO2 neutraal te zijn.
Zowel kwaliteit, veiligheid & Gezondheid en Milieu zijn een verantwoordelijkheid voor iedereen.
AFAS Insite is ons personeelsregistratiesysteem. Iedereen die bij tk M-NL werkt, kan inloggen in AFAS Insite.
In Afas Insite heb je de volgende mogelijkheden:
Het inzien van jouw persoonlijke personeelsdossier;
Het inzien van je loonstroken (en jaaropgaven);
Een ziekmelding of herstelmelding doorgeven;
o Een gedeeltelijke herstelmelding dien je door te geven bij de afdeling HRM;
Het declareren van zakelijke kilometers en declarabele onkosten;
Nieuwsberichten lezen.
Voor het doorgeven van wijzigingen in je personalia, ga je naar AFAS Insite (link naar AFAS Insite).
Onder het dropdown menu van medewerker heb je de volgende opties:
Mijn gegevens: hier kun je je mobiele telefoonnummer, privé e-mailadres en contactpersoon bij calamiteiten invoeren en / of wijzigen.
Verhuizing doorgeven: hier kun je een nieuw adres doorgeven als je verhuist.
Wijziging bankrekeningnummer: hier kun je een nieuw bankrekeningnummer doorgeven. Je dient bij deze wijziging een kopie van je bankpas toe te voegen.
Je salaris wordt uitbetaald op de 23ste van de maand. Als de 23ste in het weekend valt, dan wordt je salaris indien mogelijk op vrijdag voor dat weekend overgemaakt. Op de dag dat je salaris wordt uitbetaald, ontvang je ook een salarisstrook in de AFAS pocket-app.
Hieronder zie je een voorbeeld van een salarisstrook.
Overwerk
Definitie overwerk: onder overwerk wordt verstaan door of namens de werkgever opgedragen arbeid buiten de met de werknemer overeengekomen arbeidsduur, voor zover de normale dagelijkse in de onderneming geldende arbeidsduur met meer dan 0,5 uur wordt overschreden (art. 42 cao Technische Groothandel).
Dit betekent dat overwerk alleen kan plaatsvinden op verzoek van of in overleg met de werkgever / je leidinggevende. Bij overwerk op maandag tot en met vrijdag dat langer duurt dan een 0,5 uur worden de eerste twee overuren betaald met het uursalaris, vermeerdert met een toeslag van 25%. De meer gewerkte overuren worden betaald met het uursalaris, vermeerderd met een toeslag van 50%. (artikel 42 lid 6). Bij overwerk op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 100%. Overwerk wordt alleen betaald bij medewerkers die geen functie-uren toegekend krijgen.
Voor de toeslagen van overuren hanteert tk M-NL de cao Technische Groothandel artikel 34 t/m 42.
Ploegentoeslag
Magazijnmedewerkers die in tweeploegendienst werken, krijgen een ploegentoeslag van 12,5% van het bruto salaris. Voor drieploegendienst geldt een ploegentoeslag van 22,5% van het bruto salaris. Als er niet in ploegendienst wordt gewerkt, wordt er uiteraard ook geen ploegentoeslag betaald. Bij verplichte collectieve dagen en vakanties wordt de ploegentoeslag wel doorbetaald indien deze dagen in een aaneengesloten periode van de ploegendienst vallen.
Functie-uren
Het is ook mogelijk dat je 24 functie-uren per jaar krijgt. Dit zijn extra verlofuren die je naar eigen wens (met akkoord van je leidinggevende) mag inzetten. Als er functie-uren in je contract zijn opgenomen, dan worden overwerkuren niet uitbetaald. De functie-uren zijn namelijk bedoeld ten compensatie van (eventueel) overwerk. tk M-NL verwacht dan ook dat je incidenteel overwerkt wanneer dat nodig is.
Overwerk en functie-uren bij thyssenkrupp Plastics
Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 200 vakantie-uren per jaar, zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst (en in de cao Technische Groothandel t/m functiegroep 4). Overwerk wordt uitbetaald volgens de cao Technische Groothandel artikel 42. Op kantoor krijgt iedereen 24 aanvullende vakantie-uren per jaar toegekend (zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst en in de cao vanaf functiegroep 5). Kantoormedewerkers hebben dan ook geen recht op uitbetaling van overwerk.
Werktijden / Arbeidsduur / Roostervrij
Werktijden
De werktijden worden overeenkomen in de individuele arbeidsovereenkomst, tenzij er sprake is van flexibele werktijden waarbij verwezen wordt naar richtlijn 22. Wanneer er tussentijds andere afspraken worden gemaakt, wordt dit schriftelijk aan de medewerker bevestigd. Mochten er onduidelijkheden zijn over de werktijden en/of pauzetijden, stem dit dan altijd af met je leidinggevende.
Arbeidsduur
De fulltime arbeidsduur bedraagt 40 uur per week. Dit betekent dat een parttimepercentage van 100% gelijk staat aan 40 uur per week. Een parttimepercentage van 80% staat gelijk aan 32 uur per week.
Roostervrij
Medewerkers werken 40 uur, krijgen 38 uur betaald en bouwen 2 uur per week op aan roostervrije uren. Het aantal roostervrije uren (voorheen ATV) zijn van oudsher conform cao gemaximeerd op 96 uur per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Er zijn ieder jaar een aantal collectieve vrije dagen die voor alle medewerkers worden ingepland (zie hoofdstuk 13: Collectieve vrije dagen). De overige roostervrije dagen mag je vrij (in overleg met leidinggevende) besteden. Roostervrije dagen vervallen aan het einde van het jaar en daarom adviseren wij om deze op te maken alvorens het reguliere verlof wordt ingezet.
Roostervrij bij thyssenkrupp Plastics
Er zijn een paar medewerkers bij thyssenkrupp Plastics die van oudsher een 38-urige werkweek hebben. Zij bouwen geen roostervrije dagen op. De collectieve verlofdagen worden daarbij afgeschreven van de vakantie-uren.
Overwerk
Definitie overwerk: onder overwerk wordt verstaan door of namens de werkgever opgedragen arbeid buiten de met de werknemer overeengekomen arbeidsduur, voor zover de normale dagelijkse in de onderneming geldende arbeidsduur met meer dan 0,5 uur wordt overschreden (art. 42 cao Technische Groothandel).
Dit betekent dat overwerk alleen kan plaatsvinden op verzoek van of in overleg met de werkgever / je leidinggevende. Bij overwerk op maandag tot en met vrijdag dat langer duurt dan een 0,5 uur worden de eerste twee overuren betaald met het uursalaris, vermeerdert met een toeslag van 25%. De meer gewerkte overuren worden betaald met het uursalaris, vermeerderd met een toeslag van 50%. (artikel 42 lid 6). Bij overwerk op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 100%. Overwerk wordt alleen betaald bij medewerkers die geen functie-uren toegekend krijgen.
Voor de toeslagen van overuren hanteert tk M-NL de cao Technische Groothandel artikel 34 t/m 42.
Ploegentoeslag
Magazijnmedewerkers die in tweeploegendienst werken, krijgen een ploegentoeslag van 12,5% van het bruto salaris. Voor drieploegendienst geldt een ploegentoeslag van 22,5% van het bruto salaris. Als er niet in ploegendienst wordt gewerkt, wordt er uiteraard ook geen ploegentoeslag betaald. Bij verplichte collectieve dagen en vakanties wordt de ploegentoeslag wel doorbetaald indien deze dagen in een aaneengesloten periode van de ploegendienst vallen.
Functie-uren
Het is ook mogelijk dat je 24 functie-uren per jaar krijgt. Dit zijn extra verlofuren die je naar eigen wens (met akkoord van je leidinggevende) mag inzetten. Als er functie-uren in je contract zijn opgenomen, dan worden overwerkuren niet uitbetaald. De functie-uren zijn namelijk bedoeld ten compensatie van (eventueel) overwerk. tk M-NL verwacht dan ook dat je incidenteel overwerkt wanneer dat nodig is.
Overwerk en functie-uren bij thyssenkrupp Plastics
Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 200 vakantie-uren per jaar, zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst (en in de cao Technische Groothandel t/m functiegroep 4). Overwerk wordt uitbetaald volgens de cao Technische Groothandel artikel 42. Op kantoor krijgt iedereen 24 aanvullende vakantie-uren per jaar toegekend (zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst en in de cao vanaf functiegroep 5). Kantoormedewerkers hebben dan ook geen recht op uitbetaling van overwerk.
Werktijden / Arbeidsduur / Roostervrij
Werktijden
De werktijden worden overeenkomen in de individuele arbeidsovereenkomst, tenzij er sprake is van flexibele werktijden waarbij verwezen wordt naar richtlijn 22. Wanneer er tussentijds andere afspraken worden gemaakt, wordt dit schriftelijk aan de medewerker bevestigd. Mochten er onduidelijkheden zijn over de werktijden en/of pauzetijden, stem dit dan altijd af met je leidinggevende.
Arbeidsduur
De fulltime arbeidsduur bedraagt 40 uur per week. Dit betekent dat een parttimepercentage van 100% gelijk staat aan 40 uur per week. Een parttimepercentage van 80% staat gelijk aan 32 uur per week.
Roostervrij
Medewerkers werken 40 uur, krijgen 38 uur betaald en bouwen 2 uur per week op aan roostervrije uren. Het aantal roostervrije uren (voorheen ATV) zijn van oudsher conform cao gemaximeerd op 96 uur per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Er zijn ieder jaar een aantal collectieve vrije dagen die voor alle medewerkers worden ingepland (zie hoofdstuk 13: Collectieve vrije dagen). De overige roostervrije dagen mag je vrij (in overleg met leidinggevende) besteden. Roostervrije dagen vervallen aan het einde van het jaar en daarom adviseren wij om deze op te maken alvorens het reguliere verlof wordt ingezet.
Roostervrij bij thyssenkrupp Plastics
Er zijn een paar medewerkers bij thyssenkrupp Plastics die van oudsher een 38-urige werkweek hebben. Zij bouwen geen roostervrije dagen op. De collectieve verlofdagen worden daarbij afgeschreven van de vakantie-uren.
Overwerk
Definitie overwerk: onder overwerk wordt verstaan door of namens de werkgever opgedragen arbeid buiten de met de werknemer overeengekomen arbeidsduur, voor zover de normale dagelijkse in de onderneming geldende arbeidsduur met meer dan 0,5 uur wordt overschreden (art. 42 cao Technische Groothandel).
Dit betekent dat overwerk alleen kan plaatsvinden op verzoek van of in overleg met de werkgever / je leidinggevende. Bij overwerk op maandag tot en met vrijdag dat langer duurt dan een 0,5 uur worden de eerste twee overuren betaald met het uursalaris, vermeerdert met een toeslag van 25%. De meer gewerkte overuren worden betaald met het uursalaris, vermeerderd met een toeslag van 50%. (artikel 42 lid 6). Bij overwerk op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 100%. Overwerk wordt alleen betaald bij medewerkers die geen functie-uren toegekend krijgen.
Voor de toeslagen van overuren hanteert tk M-NL de cao Technische Groothandel artikel 34 t/m 42.
Ploegentoeslag
Magazijnmedewerkers die in tweeploegendienst werken, krijgen een ploegentoeslag van 12,5% van het bruto salaris. Voor drieploegendienst geldt een ploegentoeslag van 22,5% van het bruto salaris. Als er niet in ploegendienst wordt gewerkt, wordt er uiteraard ook geen ploegentoeslag betaald. Bij verplichte collectieve dagen en vakanties wordt de ploegentoeslag wel doorbetaald indien deze dagen in een aaneengesloten periode van de ploegendienst vallen.
Functie-uren
Het is ook mogelijk dat je 24 functie-uren per jaar krijgt. Dit zijn extra verlofuren die je naar eigen wens (met akkoord van je leidinggevende) mag inzetten. Als er functie-uren in je contract zijn opgenomen, dan worden overwerkuren niet uitbetaald. De functie-uren zijn namelijk bedoeld ten compensatie van (eventueel) overwerk. tk M-NL verwacht dan ook dat je incidenteel overwerkt wanneer dat nodig is.
Overwerk en functie-uren bij thyssenkrupp Plastics
Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 200 vakantie-uren per jaar, zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst (en in de cao Technische Groothandel t/m functiegroep 4). Overwerk wordt uitbetaald volgens de cao Technische Groothandel artikel 42. Op kantoor krijgt iedereen 24 aanvullende vakantie-uren per jaar toegekend (zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst en in de cao vanaf functiegroep 5). Kantoormedewerkers hebben dan ook geen recht op uitbetaling van overwerk.
Werktijden / Arbeidsduur / Roostervrij
Werktijden
De werktijden worden overeenkomen in de individuele arbeidsovereenkomst, tenzij er sprake is van flexibele werktijden waarbij verwezen wordt naar richtlijn 22. Wanneer er tussentijds andere afspraken worden gemaakt, wordt dit schriftelijk aan de medewerker bevestigd. Mochten er onduidelijkheden zijn over de werktijden en/of pauzetijden, stem dit dan altijd af met je leidinggevende.
Arbeidsduur
De fulltime arbeidsduur bedraagt 40 uur per week. Dit betekent dat een parttimepercentage van 100% gelijk staat aan 40 uur per week. Een parttimepercentage van 80% staat gelijk aan 32 uur per week.
Roostervrij
Medewerkers werken 40 uur, krijgen 38 uur betaald en bouwen 2 uur per week op aan roostervrije uren. Het aantal roostervrije uren (voorheen ATV) zijn van oudsher conform cao gemaximeerd op 96 uur per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Er zijn ieder jaar een aantal collectieve vrije dagen die voor alle medewerkers worden ingepland (zie hoofdstuk 13: Collectieve vrije dagen). De overige roostervrije dagen mag je vrij (in overleg met leidinggevende) besteden. Roostervrije dagen vervallen aan het einde van het jaar en daarom adviseren wij om deze op te maken alvorens het reguliere verlof wordt ingezet.
Roostervrij bij thyssenkrupp Plastics
Er zijn een paar medewerkers bij thyssenkrupp Plastics die van oudsher een 38-urige werkweek hebben. Zij bouwen geen roostervrije dagen op. De collectieve verlofdagen worden daarbij afgeschreven van de vakantie-uren.
Overwerk
Definitie overwerk: onder overwerk wordt verstaan door of namens de werkgever opgedragen arbeid buiten de met de werknemer overeengekomen arbeidsduur, voor zover de normale dagelijkse in de onderneming geldende arbeidsduur met meer dan 0,5 uur wordt overschreden (art. 42 cao Technische Groothandel).
Dit betekent dat overwerk alleen kan plaatsvinden op verzoek van of in overleg met de werkgever / je leidinggevende. Bij overwerk op maandag tot en met vrijdag dat langer duurt dan een 0,5 uur worden de eerste twee overuren betaald met het uursalaris, vermeerdert met een toeslag van 25%. De meer gewerkte overuren worden betaald met het uursalaris, vermeerderd met een toeslag van 50%. (artikel 42 lid 6). Bij overwerk op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 100%. Overwerk wordt alleen betaald bij medewerkers die geen functie-uren toegekend krijgen.
Voor de toeslagen van overuren hanteert tk M-NL de cao Technische Groothandel artikel 34 t/m 42.
Ploegentoeslag
Magazijnmedewerkers die in tweeploegendienst werken, krijgen een ploegentoeslag van 12,5% van het bruto salaris. Voor drieploegendienst geldt een ploegentoeslag van 22,5% van het bruto salaris. Als er niet in ploegendienst wordt gewerkt, wordt er uiteraard ook geen ploegentoeslag betaald. Bij verplichte collectieve dagen en vakanties wordt de ploegentoeslag wel doorbetaald indien deze dagen in een aaneengesloten periode van de ploegendienst vallen.
Functie-uren
Het is ook mogelijk dat je 24 functie-uren per jaar krijgt. Dit zijn extra verlofuren die je naar eigen wens (met akkoord van je leidinggevende) mag inzetten. Als er functie-uren in je contract zijn opgenomen, dan worden overwerkuren niet uitbetaald. De functie-uren zijn namelijk bedoeld ten compensatie van (eventueel) overwerk. tk M-NL verwacht dan ook dat je incidenteel overwerkt wanneer dat nodig is.
Overwerk en functie-uren bij thyssenkrupp Plastics
Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 200 vakantie-uren per jaar, zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst (en in de cao Technische Groothandel t/m functiegroep 4). Overwerk wordt uitbetaald volgens de cao Technische Groothandel artikel 42. Op kantoor krijgt iedereen 24 aanvullende vakantie-uren per jaar toegekend (zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst en in de cao vanaf functiegroep 5). Kantoormedewerkers hebben dan ook geen recht op uitbetaling van overwerk.
Werktijden / Arbeidsduur / Roostervrij
Werktijden
De werktijden worden overeenkomen in de individuele arbeidsovereenkomst, tenzij er sprake is van flexibele werktijden waarbij verwezen wordt naar richtlijn 22. Wanneer er tussentijds andere afspraken worden gemaakt, wordt dit schriftelijk aan de medewerker bevestigd. Mochten er onduidelijkheden zijn over de werktijden en/of pauzetijden, stem dit dan altijd af met je leidinggevende.
Arbeidsduur
De fulltime arbeidsduur bedraagt 40 uur per week. Dit betekent dat een parttimepercentage van 100% gelijk staat aan 40 uur per week. Een parttimepercentage van 80% staat gelijk aan 32 uur per week.
Roostervrij
Medewerkers werken 40 uur, krijgen 38 uur betaald en bouwen 2 uur per week op aan roostervrije uren. Het aantal roostervrije uren (voorheen ATV) zijn van oudsher conform cao gemaximeerd op 96 uur per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Er zijn ieder jaar een aantal collectieve vrije dagen die voor alle medewerkers worden ingepland (zie hoofdstuk 13: Collectieve vrije dagen). De overige roostervrije dagen mag je vrij (in overleg met leidinggevende) besteden. Roostervrije dagen vervallen aan het einde van het jaar en daarom adviseren wij om deze op te maken alvorens het reguliere verlof wordt ingezet.
Roostervrij bij thyssenkrupp Plastics
Er zijn een paar medewerkers bij thyssenkrupp Plastics die van oudsher een 38-urige werkweek hebben. Zij bouwen geen roostervrije dagen op. De collectieve verlofdagen worden daarbij afgeschreven van de vakantie-uren.
Overwerk
Definitie overwerk: onder overwerk wordt verstaan door of namens de werkgever opgedragen arbeid buiten de met de werknemer overeengekomen arbeidsduur, voor zover de normale dagelijkse in de onderneming geldende arbeidsduur met meer dan 0,5 uur wordt overschreden (art. 42 cao Technische Groothandel).
Dit betekent dat overwerk alleen kan plaatsvinden op verzoek van of in overleg met de werkgever / je leidinggevende. Bij overwerk op maandag tot en met vrijdag dat langer duurt dan een 0,5 uur worden de eerste twee overuren betaald met het uursalaris, vermeerdert met een toeslag van 25%. De meer gewerkte overuren worden betaald met het uursalaris, vermeerderd met een toeslag van 50%. (artikel 42 lid 6). Bij overwerk op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 100%. Overwerk wordt alleen betaald bij medewerkers die geen functie-uren toegekend krijgen.
Voor de toeslagen van overuren hanteert tk M-NL de cao Technische Groothandel artikel 34 t/m 42.
Ploegentoeslag
Magazijnmedewerkers die in tweeploegendienst werken, krijgen een ploegentoeslag van 12,5% van het bruto salaris. Voor drieploegendienst geldt een ploegentoeslag van 22,5% van het bruto salaris. Als er niet in ploegendienst wordt gewerkt, wordt er uiteraard ook geen ploegentoeslag betaald. Bij verplichte collectieve dagen en vakanties wordt de ploegentoeslag wel doorbetaald indien deze dagen in een aaneengesloten periode van de ploegendienst vallen.
Functie-uren
Het is ook mogelijk dat je 24 functie-uren per jaar krijgt. Dit zijn extra verlofuren die je naar eigen wens (met akkoord van je leidinggevende) mag inzetten. Als er functie-uren in je contract zijn opgenomen, dan worden overwerkuren niet uitbetaald. De functie-uren zijn namelijk bedoeld ten compensatie van (eventueel) overwerk. tk M-NL verwacht dan ook dat je incidenteel overwerkt wanneer dat nodig is.
Overwerk en functie-uren bij thyssenkrupp Plastics
Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 200 vakantie-uren per jaar, zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst (en in de cao Technische Groothandel t/m functiegroep 4). Overwerk wordt uitbetaald volgens de cao Technische Groothandel artikel 42. Op kantoor krijgt iedereen 24 aanvullende vakantie-uren per jaar toegekend (zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst en in de cao vanaf functiegroep 5). Kantoormedewerkers hebben dan ook geen recht op uitbetaling van overwerk.
Werktijden / Arbeidsduur / Roostervrij
Werktijden
De werktijden worden overeenkomen in de individuele arbeidsovereenkomst, tenzij er sprake is van flexibele werktijden waarbij verwezen wordt naar richtlijn 22. Wanneer er tussentijds andere afspraken worden gemaakt, wordt dit schriftelijk aan de medewerker bevestigd. Mochten er onduidelijkheden zijn over de werktijden en/of pauzetijden, stem dit dan altijd af met je leidinggevende.
Arbeidsduur
De fulltime arbeidsduur bedraagt 40 uur per week. Dit betekent dat een parttimepercentage van 100% gelijk staat aan 40 uur per week. Een parttimepercentage van 80% staat gelijk aan 32 uur per week.
Roostervrij
Medewerkers werken 40 uur, krijgen 38 uur betaald en bouwen 2 uur per week op aan roostervrije uren. Het aantal roostervrije uren (voorheen ATV) zijn van oudsher conform cao gemaximeerd op 96 uur per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Er zijn ieder jaar een aantal collectieve vrije dagen die voor alle medewerkers worden ingepland (zie hoofdstuk 13: Collectieve vrije dagen). De overige roostervrije dagen mag je vrij (in overleg met leidinggevende) besteden. Roostervrije dagen vervallen aan het einde van het jaar en daarom adviseren wij om deze op te maken alvorens het reguliere verlof wordt ingezet.
Roostervrij bij thyssenkrupp Plastics
Er zijn een paar medewerkers bij thyssenkrupp Plastics die van oudsher een 38-urige werkweek hebben. Zij bouwen geen roostervrije dagen op. De collectieve verlofdagen worden daarbij afgeschreven van de vakantie-uren.
Overwerk
Definitie overwerk: onder overwerk wordt verstaan door of namens de werkgever opgedragen arbeid buiten de met de werknemer overeengekomen arbeidsduur, voor zover de normale dagelijkse in de onderneming geldende arbeidsduur met meer dan 0,5 uur wordt overschreden (art. 42 cao Technische Groothandel).
Dit betekent dat overwerk alleen kan plaatsvinden op verzoek van of in overleg met de werkgever / je leidinggevende. Bij overwerk op maandag tot en met vrijdag dat langer duurt dan een 0,5 uur worden de eerste twee overuren betaald met het uursalaris, vermeerdert met een toeslag van 25%. De meer gewerkte overuren worden betaald met het uursalaris, vermeerderd met een toeslag van 50%. (artikel 42 lid 6). Bij overwerk op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 100%. Overwerk wordt alleen betaald bij medewerkers die geen functie-uren toegekend krijgen.
Voor de toeslagen van overuren hanteert tk M-NL de cao Technische Groothandel artikel 34 t/m 42.
Ploegentoeslag
Magazijnmedewerkers die in tweeploegendienst werken, krijgen een ploegentoeslag van 12,5% van het bruto salaris. Voor drieploegendienst geldt een ploegentoeslag van 22,5% van het bruto salaris. Als er niet in ploegendienst wordt gewerkt, wordt er uiteraard ook geen ploegentoeslag betaald. Bij verplichte collectieve dagen en vakanties wordt de ploegentoeslag wel doorbetaald indien deze dagen in een aaneengesloten periode van de ploegendienst vallen.
Functie-uren
Het is ook mogelijk dat je 24 functie-uren per jaar krijgt. Dit zijn extra verlofuren die je naar eigen wens (met akkoord van je leidinggevende) mag inzetten. Als er functie-uren in je contract zijn opgenomen, dan worden overwerkuren niet uitbetaald. De functie-uren zijn namelijk bedoeld ten compensatie van (eventueel) overwerk. tk M-NL verwacht dan ook dat je incidenteel overwerkt wanneer dat nodig is.
Overwerk en functie-uren bij thyssenkrupp Plastics
Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 200 vakantie-uren per jaar, zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst (en in de cao Technische Groothandel t/m functiegroep 4). Overwerk wordt uitbetaald volgens de cao Technische Groothandel artikel 42. Op kantoor krijgt iedereen 24 aanvullende vakantie-uren per jaar toegekend (zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst en in de cao vanaf functiegroep 5). Kantoormedewerkers hebben dan ook geen recht op uitbetaling van overwerk.
Werktijden / Arbeidsduur / Roostervrij
Werktijden
De werktijden worden overeenkomen in de individuele arbeidsovereenkomst, tenzij er sprake is van flexibele werktijden waarbij verwezen wordt naar richtlijn 22. Wanneer er tussentijds andere afspraken worden gemaakt, wordt dit schriftelijk aan de medewerker bevestigd. Mochten er onduidelijkheden zijn over de werktijden en/of pauzetijden, stem dit dan altijd af met je leidinggevende.
Arbeidsduur
De fulltime arbeidsduur bedraagt 40 uur per week. Dit betekent dat een parttimepercentage van 100% gelijk staat aan 40 uur per week. Een parttimepercentage van 80% staat gelijk aan 32 uur per week.
Roostervrij
Medewerkers werken 40 uur, krijgen 38 uur betaald en bouwen 2 uur per week op aan roostervrije uren. Het aantal roostervrije uren (voorheen ATV) zijn van oudsher conform cao gemaximeerd op 96 uur per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Er zijn ieder jaar een aantal collectieve vrije dagen die voor alle medewerkers worden ingepland (zie hoofdstuk 13: Collectieve vrije dagen). De overige roostervrije dagen mag je vrij (in overleg met leidinggevende) besteden. Roostervrije dagen vervallen aan het einde van het jaar en daarom adviseren wij om deze op te maken alvorens het reguliere verlof wordt ingezet.
Roostervrij bij thyssenkrupp Plastics
Er zijn een paar medewerkers bij thyssenkrupp Plastics die van oudsher een 38-urige werkweek hebben. Zij bouwen geen roostervrije dagen op. De collectieve verlofdagen worden daarbij afgeschreven van de vakantie-uren.
Overwerk
Definitie overwerk: onder overwerk wordt verstaan door of namens de werkgever opgedragen arbeid buiten de met de werknemer overeengekomen arbeidsduur, voor zover de normale dagelijkse in de onderneming geldende arbeidsduur met meer dan 0,5 uur wordt overschreden (art. 42 cao Technische Groothandel).
Dit betekent dat overwerk alleen kan plaatsvinden op verzoek van of in overleg met de werkgever / je leidinggevende. Bij overwerk op maandag tot en met vrijdag dat langer duurt dan een 0,5 uur worden de eerste twee overuren betaald met het uursalaris, vermeerdert met een toeslag van 25%. De meer gewerkte overuren worden betaald met het uursalaris, vermeerderd met een toeslag van 50%. (artikel 42 lid 6). Bij overwerk op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 100%. Overwerk wordt alleen betaald bij medewerkers die geen functie-uren toegekend krijgen.
Voor de toeslagen van overuren hanteert tk M-NL de cao Technische Groothandel artikel 34 t/m 42.
Ploegentoeslag
Magazijnmedewerkers die in tweeploegendienst werken, krijgen een ploegentoeslag van 12,5% van het bruto salaris. Voor drieploegendienst geldt een ploegentoeslag van 22,5% van het bruto salaris. Als er niet in ploegendienst wordt gewerkt, wordt er uiteraard ook geen ploegentoeslag betaald. Bij verplichte collectieve dagen en vakanties wordt de ploegentoeslag wel doorbetaald indien deze dagen in een aaneengesloten periode van de ploegendienst vallen.
Functie-uren
Het is ook mogelijk dat je 24 functie-uren per jaar krijgt. Dit zijn extra verlofuren die je naar eigen wens (met akkoord van je leidinggevende) mag inzetten. Als er functie-uren in je contract zijn opgenomen, dan worden overwerkuren niet uitbetaald. De functie-uren zijn namelijk bedoeld ten compensatie van (eventueel) overwerk. tk M-NL verwacht dan ook dat je incidenteel overwerkt wanneer dat nodig is.
Overwerk en functie-uren bij thyssenkrupp Plastics
Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 200 vakantie-uren per jaar, zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst (en in de cao Technische Groothandel t/m functiegroep 4). Overwerk wordt uitbetaald volgens de cao Technische Groothandel artikel 42. Op kantoor krijgt iedereen 24 aanvullende vakantie-uren per jaar toegekend (zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst en in de cao vanaf functiegroep 5). Kantoormedewerkers hebben dan ook geen recht op uitbetaling van overwerk.
Werktijden / Arbeidsduur / Roostervrij
Werktijden
De werktijden worden overeenkomen in de individuele arbeidsovereenkomst, tenzij er sprake is van flexibele werktijden waarbij verwezen wordt naar richtlijn 22. Wanneer er tussentijds andere afspraken worden gemaakt, wordt dit schriftelijk aan de medewerker bevestigd. Mochten er onduidelijkheden zijn over de werktijden en/of pauzetijden, stem dit dan altijd af met je leidinggevende.
Arbeidsduur
De fulltime arbeidsduur bedraagt 40 uur per week. Dit betekent dat een parttimepercentage van 100% gelijk staat aan 40 uur per week. Een parttimepercentage van 80% staat gelijk aan 32 uur per week.
Roostervrij
Medewerkers werken 40 uur, krijgen 38 uur betaald en bouwen 2 uur per week op aan roostervrije uren. Het aantal roostervrije uren (voorheen ATV) zijn van oudsher conform cao gemaximeerd op 96 uur per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Er zijn ieder jaar een aantal collectieve vrije dagen die voor alle medewerkers worden ingepland (zie hoofdstuk 13: Collectieve vrije dagen). De overige roostervrije dagen mag je vrij (in overleg met leidinggevende) besteden. Roostervrije dagen vervallen aan het einde van het jaar en daarom adviseren wij om deze op te maken alvorens het reguliere verlof wordt ingezet.
Roostervrij bij thyssenkrupp Plastics
Er zijn een paar medewerkers bij thyssenkrupp Plastics die van oudsher een 38-urige werkweek hebben. Zij bouwen geen roostervrije dagen op. De collectieve verlofdagen worden daarbij afgeschreven van de vakantie-uren.
Overwerk
Definitie overwerk: onder overwerk wordt verstaan door of namens de werkgever opgedragen arbeid buiten de met de werknemer overeengekomen arbeidsduur, voor zover de normale dagelijkse in de onderneming geldende arbeidsduur met meer dan 0,5 uur wordt overschreden (art. 42 cao Technische Groothandel).
Dit betekent dat overwerk alleen kan plaatsvinden op verzoek van of in overleg met de werkgever / je leidinggevende. Bij overwerk op maandag tot en met vrijdag dat langer duurt dan een 0,5 uur worden de eerste twee overuren betaald met het uursalaris, vermeerdert met een toeslag van 25%. De meer gewerkte overuren worden betaald met het uursalaris, vermeerderd met een toeslag van 50%. (artikel 42 lid 6). Bij overwerk op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 100%. Overwerk wordt alleen betaald bij medewerkers die geen functie-uren toegekend krijgen.
Voor de toeslagen van overuren hanteert tk M-NL de cao Technische Groothandel artikel 34 t/m 42.
Ploegentoeslag
Magazijnmedewerkers die in tweeploegendienst werken, krijgen een ploegentoeslag van 12,5% van het bruto salaris. Voor drieploegendienst geldt een ploegentoeslag van 22,5% van het bruto salaris. Als er niet in ploegendienst wordt gewerkt, wordt er uiteraard ook geen ploegentoeslag betaald. Bij verplichte collectieve dagen en vakanties wordt de ploegentoeslag wel doorbetaald indien deze dagen in een aaneengesloten periode van de ploegendienst vallen.
Functie-uren
Het is ook mogelijk dat je 24 functie-uren per jaar krijgt. Dit zijn extra verlofuren die je naar eigen wens (met akkoord van je leidinggevende) mag inzetten. Als er functie-uren in je contract zijn opgenomen, dan worden overwerkuren niet uitbetaald. De functie-uren zijn namelijk bedoeld ten compensatie van (eventueel) overwerk. tk M-NL verwacht dan ook dat je incidenteel overwerkt wanneer dat nodig is.
Overwerk en functie-uren bij thyssenkrupp Plastics
Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 200 vakantie-uren per jaar, zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst (en in de cao Technische Groothandel t/m functiegroep 4). Overwerk wordt uitbetaald volgens de cao Technische Groothandel artikel 42. Op kantoor krijgt iedereen 24 aanvullende vakantie-uren per jaar toegekend (zoals vermeld in je arbeidsovereenkomst en in de cao vanaf functiegroep 5). Kantoormedewerkers hebben dan ook geen recht op uitbetaling van overwerk.
Werktijden / Arbeidsduur / Roostervrij
Werktijden
De werktijden worden overeenkomen in de individuele arbeidsovereenkomst, tenzij er sprake is van flexibele werktijden waarbij verwezen wordt naar richtlijn 22. Wanneer er tussentijds andere afspraken worden gemaakt, wordt dit schriftelijk aan de medewerker bevestigd. Mochten er onduidelijkheden zijn over de werktijden en/of pauzetijden, stem dit dan altijd af met je leidinggevende.
Arbeidsduur
De fulltime arbeidsduur bedraagt 40 uur per week. Dit betekent dat een parttimepercentage van 100% gelijk staat aan 40 uur per week. Een parttimepercentage van 80% staat gelijk aan 32 uur per week.
Roostervrij
Medewerkers werken 40 uur, krijgen 38 uur betaald en bouwen 2 uur per week op aan roostervrije uren. Het aantal roostervrije uren (voorheen ATV) zijn van oudsher conform cao gemaximeerd op 96 uur per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Er zijn ieder jaar een aantal collectieve vrije dagen die voor alle medewerkers worden ingepland (zie hoofdstuk 13: Collectieve vrije dagen). De overige roostervrije dagen mag je vrij (in overleg met leidinggevende) besteden. Roostervrije dagen vervallen aan het einde van het jaar en daarom adviseren wij om deze op te maken alvorens het reguliere verlof wordt ingezet.
Roostervrij bij thyssenkrupp Plastics
Er zijn een paar medewerkers bij thyssenkrupp Plastics die van oudsher een 38-urige werkweek hebben. Zij bouwen geen roostervrije dagen op. De collectieve verlofdagen worden daarbij afgeschreven van de vakantie-uren.
Naam | Functie | Verantwoordelijkheden | Telefoon | Mobiel |
---|---|---|---|---|
Corrine van den Nieuwenhoven | HR Medewerker | - Loon- en personeelsadministratie - ATPS/AFAS | +31 413 34 83 67 | +31 6 1159 7986 |
Esther Smeets | HR Adviseur | - Werving en Selectie - Functioneren en Opleiden - Verzuimbegeleiding | +31 413 34 83 61 | +31 6 1109 5801 |
Monique van Mil | HR Medewerker | - Loon- en personeelsadministratie - ATPS/AFAS | +31 413 34 83 29 | |
Susan van de Laar | HR Manager | - Verzuimbeleiding - Beleids- en procesvorming | +31 413 34 83 68 | +31 6 2920 1122 |