You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Verspaning, machinebouw, hydrauliek en precisie

thyssenkrupp Materials Nederland is al jaren een begrip als toeleverancier voor de verspanende industrie.

De verspanende industrie in Nederland ontwikkelt zich in een snel tempo. De concurrentiedruk vanuit andere delen van de wereld dwingt de industrie om efficiënter te werken, een hogere kwaliteitsstandaard te garanderen en om meer toegevoegde waarde voor klanten te bieden. Dit vraagt niet alleen om een modern machinepark en geschoold personeel maar ook een juiste materiaalkeuze. De combinatie van deze drie aspecten zorgt voor een concurrentievoordeel.

Als geen ander begrijpen wij dat de materiaalsoort, de toleranties, de homogeniteit en de zuiverheid van het materiaal van belang zijn voor het leveren van kwaliteitsproducten. Wij leveren uitsluitend producten van hoge kwaliteit. Door een constante productkwaliteit komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het bewerken van ons materiaal. Door kennis van en ervaring met de verschillende producten kunnen wij de industrie ondersteunen bij het maken van de juiste materiaalkeuze.

Groot aanbod kwalitatieve producten

Breed assortiment

We onderscheiden ons door het aanbieden van een breed en diep assortiment kwalitatief hoogwaardige verspaningsproducten. Van draaikranslagers, dikke platen tot constructiestaal en RVS lang. In diverse kwaliteiten en vaak kunnen we ook exotische afmetingen en kwaliteiten aanbieden. Zo hebben we op bijna elke vraag uit de verspanende industrie een passende oplossing. De meeste verspaningsmaterialen komen uit West-Europese fabrieken.

Ons assortiment (link nog aanpassen)

Kennis

Uitgebreide kennis

Met onze kennis van de producten, markt, toepassingen, productieprocessen en keuringen kunnen we onze klanten helpen om haar doelstellingen te behalen. Veel klanten ervaren onze kennisinbreng als een verlengstuk van de organisatie en daarmee als een waardevolle toevoeging.

Constante homogene kwaliteit

Constante kwaliteit

We weten als geen ander het belang van een constante homogene kwaliteit van onze producten. Een constante kwaliteit zorgt voor een vlekkeloos productieproces en zorgt voor zo min mogelijk instelkosten. Een homogene kwaliteit zorgt voor een perfecte verspaning. Dit alles om kostbare tijd van onze klanten te besparen zodat zij bezig kunnen zijn met hetgeen dat echt van toegevoegde waarde is voor hen.

Ervaren certificatenafdeling

Keuringen en certificaten

Keuren, certificaten, traceability en overstempelen. Allemaal met één partner. Onze klanten zijn enthousiast over onze traceerbaarheid en de mogelijkheden die we hebben op het gebied van keuringen en certificaten. We merken nauw samen met DNV, Bureau Veritas, Lloyds, ABS, GL Group en MME.

Ons uitgebreide assortiment

Onze bewerkingsmogelijkheden

Klantprojecten

Prebab leidingsysteem voor bouw snoepfabriek
Prebab leidingsysteem voor bouw snoepfabriek
Voor een bouw van een snoepfabriek hebben we een compleet prefab leidingsysteem geproduceerd. Met producten die voldoen aan de strenge eisen van de klant. Normen, Europees materiaal, ANSI, bijzondere afmetingen, geleverd op locatie, voorzien van alle kwaliteitsnormen die klant stelt. Nog verder invullen
Nog mooier project, nog beter, nog mooier, nog duurder
Voor een bouw van een snoepfabriek hebben we een compleet prefab leidingsysteem geproduceerd. Met producten die voldoen aan de strenge eisen van de klant. Normen, Europees materiaal, ANSI, bijzondere afmetingen, geleverd op locatie, voorzien van alle kwaliteitsnormen die klant stelt. Nog verder invullen

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Vul het contactformulier in en beschijf zo gedetailleerd mogelijk hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.