Kom ook naar de ESEF

Kom naar de ESEF Maakindustrie en bezoek onze stand voor een goed gesprek

Van 17 tot en met 20 maart aanstaande staan wij weer op de belangrijkste beurs voor de metaalverwerkende industrie: de Technishow en de ESEF Maakindustrie.

Bezoek onze stand voor een goed gesprek. We hebben namelijk veel te vragen . We zijn namelijk benieuwd wat we nog meer kunnen doen om u uw werk makkelijker te laten maken. Hoe we u kunnen helpen uw doelstellingen te behalen en wat u van ons verwacht om de keten verder te optimaliseren. Waar u tegenaan loopt en hoe uw proces verbeterd kan worden. Wat uw uitdagingen zijn.

Maar we hebben ook veel te vertellen . Niet alleen over onze investeringen afgelopen tijd, onze nieuwe aanpak richting de verspaningsbranche, de installatiesector en de constructie, maar ook over onze plannen in de toekomst. Maar zeker ook hoe wij onze klanten optimaal bedienen en hoe wij passende oplossingen bieden voor de uitdagingen die onze klanten hebben. En dat ontzorgen gaat verder dan enkel het leveren van materiaal. We leveren zelfs halffabrikaten, complete samengestelde producten, verregaande bewerkingen uiteraard ook standaard bewerkingen. Maar ook EDI koppelingen middels Trivest Connect en bijvoorbeeld VMI (vendor managed inventory) oplossingen met klanten.

Wij bieden graag een passende oplossing voor de uitdagingen die u heeft! Een bezoek is dus zeker de moeite waard.

Zien we elkaar daar?

We krijgen energie van complexe aanvragen van klanten of van uitdagingen die zij graag opgelost willen zien. En met ons uitgebreide netwerk en onze kennis kunnen wij voor bijna elke vraag of uitdaging een passende oplossing bieden. Het is ons doel om onze klant verder te helpen en efficienter te laten werken.

Peter Henne (Directeur)

Meer informatie

Gegevens ESEF Maakindustrie

Aanmelden voor een bezoek

Planning thyssenkrupp medewerkers op de stand

After ESEF Diner

Lekker hapje en gezellig drankje

Zoals je wellicht weet nemen wij van 17 tot en met 20 maart deel aan de ESEF beurs. Een bezoekje is zeker de moeite waard. Vooral op dinsdag 17 maart. We organiseren namelijk op die dinsdag een exclusief "After-ESEF diner" voor 20 gerenommeerde klanten van thyssenkrupp Materials Nederland. We vertrekken op dinsdag 17 maart rond 17.30 vanaf onze stand. We laten ons van daaruit richting het centrum van Utrecht vervoeren. Daar wacht ons een mooi restaurant en we sluiten de inspirerende dag af met een drankje. Rond 22.00 uur lopen we weer terug richting de Jaarbeurshallen.

Wil jij samen met ons op een mooie manier de eerste ESEF dag afsluiten? Meld je dan voor 6 maart aanstaande aan via deze website of bij je contactpersoon.

Wees er snel bij. Want vol=vol.

Meld je aan voor een bezoek aan de ESEF Maakindustrie

Bezoek ons voor een goed gesprek

We kunnen veel voor je betekenen en graag bespreken we op de ESEF Maakindustrie op welke manier wij kunnen bijdragen in het realiseren van jouw doelstellingen.

Tot op de ESEF!

Aanmeldpagina